VÍZIÓNK

 

Isten hatalmasabb, Isten jobb, mint azt mi el tudjuk képzelni. Úgy mutatkozik be a Bibliában, mint az Isten, aki mindig volt és mindig lesz. Ez jó hír: Ő soha nem fog magunkra hagyni minket. Isten maga a feltétel nélküli szeretet. És a jó hír másik vonzó oldala? Őszintén szólva: egy olyan Isten aki mindig létezik, de nem kedvel téged, az nem tenne boldogabbá, ugye? Mi hisszük, hogy Isten létezik és telve van szeretettel az emberek felé. Ez változtatta meg az életünket, és ez az, ami megváltoztathatja a tiédet is. 

 
 
 

A te otthonod

A Grace Home olyan otthont teremt számodra, hogy felfedezhesd Isten hogy lát téged. Gyakoroljuk azt, amiben hiszünk és Isten szemszögéből kívánunk egymásra nézni. A Grace Home időt és lehetőséget ad neked, hogy azt az életet éld, amit Isten tervezett számodra. 

 

 

A kegyelem evangéliuma

A Grace Home azt az evangéliumot hirdeti, ahol Isten mindennél nagyobb és a kegyelem minden másnál hangosabb. Célunk, hogy bemutassuk Isten ingyenes kegyelmének ajándékát, az Ő megváltását minden hívő számára, hogy a teljes életet élhessenek. 

 

 

A közösség ereje

Isten megígérte, hogy ott less a hivő közösségében. Ezért, a mi alkalmaink fontosak számunkra. Mert ez az a hely, ahol Isten meg tudja mutatni az Ő erejét és természetfeletti ajándékait. A gyülekezet nem csak azonosan gondolkodó emberek közössége, hanem olyan hely is, ahol Isten megmutathatja életeket átformáló erejét az Ő Szelleme által. 

 

 

Modern és érthető

Amikor Jézus ezen a földön járt, olyan példákkal tanította az embereket, amik modernek és érthetőek voltak. Hisszük, hogy a gyülekezet egy modern hely, és az evangélium mindenki számára érthető.