50151395_1207857799371357_310484994009071616_o.jpg

JÓ, HOGY ITT VAGY!

Annyira örülünk, hogy itt vagy! A Grace Home gyülekezetben mindenkit szeretettel látunk. A korodtól, vagy eddigi életedtől függetlenül, hisszük, hogy nagyon fontos vagy Istennek!

Az a vágyunk a Grace Homeban, hogy az egy olyan hely legyen, ahol Isten feltétel nélküli szeretetét tapasztalhatod meg. Hogy olyan hely legyen, ami a te otthonoddá is válhat!

MIRE SZÁMÍTHATSZ?

Hetünk fénypontja a vasárnap délelőtti alkalom. Élvezünk együtt lenni, ünnepelni Isten jóságát lendületes zenével és bátorító üzenetekkel. Hisszük, hogy a nyugodt légkör is abban segít, hogy ezt a saját módodon éld át. 

Egyre gyarapodó házi csoportjaink két hetente találkoznak. A csoportok örömmel fogadnak új tagokat. Természetesen te döntheted el, hogy mennyire szeretnél elköteleződni. 

 
31925123_993783750778764_2629502226992726016_o.jpg

ÉRTÉKEINK

Ebben hiszünk, ezek vagyunk – és ezek szeretnénk lenni:

Nyugalom van Jézus elvégzett munkájában

Hisszük, hogy Jézus már minden szükségeset megtett ahhoz, hogy mi a mi Mennyei Atyánkkal szoros kapcsolatban élhessünk. Az Ő munkája elegendő, nekünk nem kell semmit ehhez hozzátenni. Miután ezt elfogadtuk, a mi teljesítményünk nem sarkallja Istent arra, hogy jobban szeressen (mivel Ő már most tökéletes szeretettel szeret minket) és nem indítja Istent arra, hogy kevésbé szeressen minket (mivel Ő nem a mi viselkedésünket nézi, hanem az Ő Fiának értünk elvégzett munkáját).

A megváltód szépségét figyelni 

Hisszük, hogy Isten szeretett gyermekeiként, kijelentést kapunk az Ő irántunk való szeretetéről. Amikor ez megtörténik, akkor pedig belülről kiinduló változáson megyünk át. Ez a mi mennyei Atyánk kegyelmében levő élet és hit szépsége. Alkalmainkon rengeteget fogsz Jézusról és az Ő elvégzett munkájáról hallani. Hisszük, hogy amikor Őt figyeljük, akkor elváltozunk az Ő képére: életünk pedig minden nap egyre dicsőségesebb less (lásd 2 Korinthus 3:18). 

Tapasztalj meg valós átváltozást az evangélium hallgatása által

 Amit hiszünk, az a viselkedésünket is meghatározza. A hit egy érdekes módon érkezik hozzánk: úgy, hogy azt a jó hírt hallgatod, amit Isten mond rólad (lásd Róma 10:17). Ezért célunk az, hogy minél több lehetőséget adjunk neked arra, hogy az evangéliumot hallhasd. Az alkalmainkon és a YouTube csatornánkon is olyan tanításokat hallgathatsz, amik segítenek az Ő rólad kimondott igazságaiból táplálkozni. Hisszük, hogy ahogy ezt teszed, valódi változást fogsz tapasztalni életed minden területén.