HITVALLÁSUNK

Biblia

Hisszük, hogy a Biblia Isten igéje. Ő ihlette, Ő tervezte el és Tőle kaptuk. A Biblia óriási igazságot ír le az egész világ számára: a kegyelem evangéliumát. 

Isten

Hisszük, hogy Isten egy mennyei Atya, aki életünk minden részében érintett. Őt érdekli a te szellemi, fizikai, érzelmi és gyakorlati életed. Ő adakozó Isten, mert szeret minket. 

Jézus

Hisszük, hogy Jézus Isten fia, aki azért jött el a földre, hogy bemutassa kicsoda Isten valójában. Megállíthatatlan szenvedéllyel mindent elkövetett, hogy bebizonyítsa szeretetét irántunk. Azt a szeretetet, aminek semmi nem drága, hogy megmentsen minket. A szeretetet, ami képessé tesz arra, hogy már most győztes életet éljünk. 

Szent szellem

Isten Szelleme megerősíti bennünk azt, hogy az Ő gyermekei vagyunk. Az Ő gyermekeiként az Ő örökösei is vagyunk. A Szellem segít felfedezni ezt az örökséget, hogy elfogadjuk és megosszuk azt. 

Kegyelem

A kegyelem ajándék Istentől. Ő ingyen adja. Sokan azt tanulták meg, hogy csak akkor fogadhatod el, ha már tettél érte valamit. Ez a világ módszere. Isten kegyelme fordítva működik: ez elérhető számodra, de nem tudod kiérdemelni. Isten úgy tervezte, hogy ez ajándék legyen. Így bizonyítja szeretetét, feltétel nélkül. 

Te

Isten szeret téged. Ez jó hír, amit elfogadhatsz és elhihetsz. Ő jó életet tervezett neked. Valószínűleg elég kemény életed volt eddig – lehet, hogy Isten vígasztalására és helyreállítására van szükséged. Ez rendben is van, nem kétség: értekes vagy számára és Ő mindenről gondoskodni szeretne, amire valamikor is szükséged lesz.