BARÁTOK Szingapúrból

JOSEPH PRINCE

Isten kegyelmének az evangéliuma (ahogy Pál apostol is ír erről az Apostolok Cselekedetei 20:24-ben) nem új dolog: ugyanez a Pál az Újszövetség majd kétharmadát erről a jó hírről tanúskodva írta. Hogyan lehetséges akkor, hogy egy új és világraszóló megújulását látjunk ugyanennek az evangéliumnak? Mintha Isten pár szolgálót felhasználva ‘leporolná’ és reflektorfénybe állítaná, hogy mi élvezhessük ezt az üzenetet itt, Magyarországon is! A szingapúri New Creation (Új Teremtés) Gyülekezet pásztora Joseph Prince, akinek a szolgálatáért különösen is hálásak vagyunk. Ő és a gyülekezete hatalmas eszköz voltak ennek az evangéliumnak a terjedéséért világszerte. Könyvei közül néhány már el is érhető magyarul, ami alkalmainkon meg is vásárolható vagy megrendelhető.

 
 
 

Barátok európából

GRACE ALLIANCE

A Grace Alliance az a nemzetközi hálózat, amely összekapcsolja és továbbfejleszti a vezetőket, akiknek célja, indíttatása és hite ugyanaz: Jézus és a kegyelem evangéliuma. A Grace Home vezetősége hálás a lehetőségért, hogy ennek a hálózatnak lehet tagja. 

 
 
 

barátok európából

JONG EN VRIJ GYÜLEKEZET

Nagyon hálásak vagyunk a hollandiai Jong en Vrij (Fiatal és Szabad) gyülekezet barátságáért is. Pásztoraik és vezetőségük támogattak és bátorították pásztorunkat és vezetőinket, hogy elindulhasson a Grace Home.